Separett Villa Droogtoiletten

Ecosave Separett toiletten zijn zowel te gebruiken in de woning als ook in vakantie/-tuinhuisjes, boot, camper en caravan. De toiletten werken zonder water en zonder chemicalien !

Dankzij een eigen kleine ventilator werken de toiletten reukloos. Ze besparen veel drink en afvalwater. De Ecosave Separett toiletten zijn een degelijke oplossing, met weinig onder houd, modern en degelijk uiterlijk. U kunt een Ecosave Separett eenvoudig zelf installeren. Er is geen wateraan- sluiting nodig of grote afvoer. Er is zelfs een model geschikt voor minder validen met speciale armsteunen. Er zijn zeer veel opties te bestellen.

Ecosave Separett Villa, Separett Butler, Voeistoftank

De Separett Villa is het model met de grootste capaciteit. Bijna gelijk aan een normaal toilet en aanbevolen voor huishoudelijk gebruik van 4-6 personen. Werkzaam op zowel 230 Volt als op 12 Volt. De toiletten kunnen in combinatie met zonnecellen, accu en batterijen werken of middels een transformer ook gewoon in huis worden gebruikt. Het verbruikt ligt op 0,045 kWh per 24 uur. De vloeistoftank is een optie indien u geen afvoer heeft van een wastafel.

Meer informatie over Separett? Kijk op de speciale website voor Separett Nederland:
Meer informatie over Separett? Kijk op de speciale website voor Separett België: