Ecosave Tiny – Boot IBA Afvalwaterzuivering

Ecosave heeft een IBA-systeem ontwikkeld welke een betaalbare oplossing kan geven voor iedereen die geen vuilwatertank heeft. Per 1 januari 2009 is het niet meer toegestaan het toiletwater te lozen. Ecosave heeft een opvangsysteem ontwikkelt wat het regewater opvangt er reeds zuivert. Dus niet alleen een vuilwatertank maar ook een procesunit ineen.

Het ECOROLL waterzuiverings-systeem bestaat uit 3 zuiverings-trappen. De eerste behandeling geurt in de voorzuivering; een kleine septictank en vervanger. Als u die al heeft kunnen ze gebruikt worden. De tweede behandeling is hoofdzuivering,>80% gebeurt in de ECOROLL compactinstalatie. Deze is gebaseerd op de aërobe biofilmdyna. miek. Het afvalwater wordt over het biofilter gepompt en gelijkmaatig verdeeld. Doormiddel van diffusie wordt het vuil verwijderd en omgezet in water, biomassa en koolstof dioxide.

Eenvoudige installering

De ECOROLL installatie wordt stekker klaar aangeleverd. Is zeer klein, licht, compact en makkelijk geplaatst worden.

Veilig, schoon en milieuvriendelijk

Recycling moet een manier van leven worden en de potentie om menselijk afvalwater te recycleren is groots en toch grotendeels nog niet toegepast.

Boot IBA Ecoroll

De boot IBA van ecosave bestaat uit een 300L septictank + grijswater zuiveringssysteem. Hij springt eruit omdat hij uitzonderlijk klein is en hierdoor makkelijk in het schip te monteren is. Er zijn 2 tanks met de volgende afmetingen: 55x55x100cm. Uniek in de Benelux zo klein, maar levert in 8 uur tijd een zuivering van >80%. Eventueel als de elementen niet kant en klaar aan boord gebracht kunnen worden, dan kan zelfs de hele installatie aan boort in elkaar geplaatst worden! De installatie kan nog kleiner door i.p.v tank een droogtoiletsysteem van Ecosave Separett toe te passen.

Onze IBA producten voor 2 tot 200 i.e zijn o.a:

  • Vetvervangers 200 tot 4000 L.
  • Septic tank 1 tot 77 M3 klasse I
  • Compost Separetiesystemen.
  • ECROLL Compactsysteem Klasse II
  • ECO-INFILTERATIE 300L 50
  • ECO-VELD kein zand-helofyten filter Klasse III.

 

 

 

 

PRIJS OP AANVRAAG!

Gewicht50 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ecosave Tiny – Boot IBA Afvalwaterzuivering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *